Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Supermåndag

22:18 | mars 21, 2016

härliga måndag! jag är helt ledig från skolan nu mellan två kurser så jag passar på att hänga med petra denna veckan. startade med morgonmöte på metro och lite samtal angående snapchat som jag driver för dem. (glöm inte att följa oss, metromoDe.se) :d ​på lunchen hakade jag på petras bootcamp på kampsportslabBet vilket var fantaStiskt jäkla apjobbigt. och träningsvärken kom nästan direKt efter passet.. sedan har vi premiärhängt på nya kontoret nr18. ​Det kommer bli Så fint där när det blir färdiGt och det är verkligen&Nbsp;världens härligaste tjejer som huserar där. jag kommEr givetvis hänga på så mycket jag kan utöVer skolan och suga i mig all energi och inspiration som jag får av dessa brudarna! nu ska jag ladda bAtterierna för morgondagen. hörs då! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här