Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Morgonstund har guld

04:45 | mars 22, 2016

​God morgon klockan halv fem på morgonen. Jag har precis vinkat av min bästis tillika roommate som flyger till Bosten idag. jag bestämde mig för att experimentera lite så valde att stanna uppe. Tänkte testa och se hur trött jag kommer vara i kväll. jag gillar att vara vaken när alla andra sover, det är mysigt på något sätt, och dessutom är jag sjukt effektiv på morgonen och det kan behövas. nu bLir det massvIs med kaffe och jobb innan jag tänkte köra morgonpass på Sats. VI hörs senare! 🙂


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här