Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Dagspress och magasin

13:46 | mars 23, 2016

hallå där! fy vilken huvudvärk jag vaknade med i morse. någon annan? Vill ju gärna skylla på vädret när jag har huvudvärk så jag gör nog det nu med. nu har jag precis blivit klar med nästa veckas lämning till Metro. och i dagens tidning tipsar vi om hur du spikar nördtrenden. så grabba tag i närmsta metro och Läs om hur du förvandlas till den moderna nörDen.

en annan väldigt rolig nyhet är ju att metro mode magasinet släpps idag. Det är ju verkligen en fantastisk känsla att se det man jobbat med gå i tryck. jag har alltså gjort mina första sidor i magasinet så läs det gärna! har man inte fått det i brevlådan så kan man läsa det digitalt på metromode.se nu ska jag springa ner på stan och sedan vidare till kontoret för att tillsammans med resten av gänget fira och hurra för vårt nya nummer!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här