Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vita skjortan

20:33 | mars 26, 2016

ska bara slå ett slag för den vita skjortan som är ett av mina absoluta favoritplagg och ett plagg jag använder oräkneligt ofta. Den går att styla på ett flertal olika sätt och det roliga med skjortan är att den kommer i så många olika varianter och med intressanta detaljer. Exempelvis bär jag här en Skjorta från h&m med väldigt breda sleeves som jag älskar just nu.

det finns oändligt många varianter på detta tidlösa plagg. Skjortan är en väl investering i garderoben säsong efter säsong. det lovar jag!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här