Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Italien moments

07:53 | mars 30, 2016

solen skiner här i stockholm och jag ska inviga mina nya sneakers tillsammans med bara vader så ja tillvaron är inte hemsk. Ändå kan jag inte låta bli att drömma mig bort till italien. till att sitta på folkmyllrande torg, stirra på Italienska gubbar och chica italienskor, sippa espresso och bara bli uppfyLld av antipasto. DEt är något visst med det landet. jag är nästan säker på att jag var italienare i mitt tidigare liv. jag vill andas italien. inte minst vill jag kunna prata Hätskt meD alla runt omkring mig och ha ett litet hus på Italienska landsbygden dit jag kan bjuda alla mina nära och kära. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här