Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Nedräkning

15:14 | april 3, 2016

​Det är söndag och jag har precis städat hela lägenheten. För visst är det på söndagar man bör städa och tvätta till olovligt hög musik som gör grannarna vansinniga? nu sitter jag i alla fall och försöker lära mig så mycket som möjligt om Rom. jag, som gärna vill tro att jag var iTalienare i mitt förra liv, har konstigt nog aldrig besökt italiens huvudstad. om tio dagar är det avresa så nedräkningen har officiellt börjat. vi ska givetvis göra de självklara turistgrejerna som vatikanen och colosseum men nu vill jag&nbSp;veta: Vart strosar jag längst den mysigaste gatan, äter den godaste glassen, gör bästa vintage-fyNd, spanar på chica Italienskor och kanske viktigast av allt, vart dricker jag deN bästa espresson?? Ni som har stenkoll på rom eller nI som sitter iNne på massa bra tips, hit me! 🙂


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här