Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

At the office

13:42 | april 6, 2016

​Såhär såg det ut i går när  jag och petra spenderade eftermiddagen på nya kontoret och i en av deras fina lounger. Vi gick igenom kommande arbete och försökte planera upp vår vardag, det är ibland nämligen en utmaning. Nu ska jag slänga i mig lunch och sedan springa ner på stan för några ärenden. 


2 kommentarer2 kommentarer om “At the office”

    Hej!
    Hannah heter jag!Jag söker lite folk som skulle vilja svara på en fråga till mitt skolprojekt om ordet "hen". Du får gärna maila mig om du är intresserad,det tar bara 10 minuter ungefär. Mail : [email protected]

    Svara

    Hej fina du! ☺️ Just nu pågår veckans blogg hos mig, och de skulle va så kul om du deltog! Inlägget hittar du under min header, och gillar du inte såna här kommentarer ber jag om ursäkt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här