Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tagen med storm

20:00 | april 13, 2016

jag har alltså äntligen landat i italiens huvudstad rom! Som jag har längtat. har ju aldrig varit här tidigare och efter bara ett fåtal timmar hade rom tagit mig med storm. jag är helt förtrollad, staden är så otroligt vacker. Jag älskar ju den italienska kulturen och tillsammans med dessa miljöer är det fullpott! Jag behöver aldrig mer komma hem, så Känns det.

vilken första dag vi haft här! Vi checkade in på hotellet vid tre och var ute på gatan igen redan halv fyra för att hinna nyttja dagen till fullo. vi har strosat runt i vårt kvarter och kollat på alla vackra byggnader här.

sedan hängde vi lite i parken villa borghese som ligger i centrala Rom. en gigantisk park som är fylld med olika trädgårdar, fontäner, statyer, museer m.m.

den här delen av Rom består av en blandning av maffiga byggnader, glada färger och palmer. Det är så vackert att mitt hjärta smälter. ungefär så..

ja men ni ser ju själva… behöver jag ens tjata mer om hur fantastiska husen är?

​Den här entrén hade en ju inte tackat nej till att ha hemma.. 

första italienska pizzan – check!

och portarna då!!! alltså ja husen är amazing men hur jäkla maffiga är inte portarna in då? Så stora och robusta!

här vill jag bo!!!

​Vi avslutade vår första dag i Rom med kaffe på ett otroligt mysigt ställe. kommer definitivt besökas igen! nu blir det sängen, i morgon är det ett fullspäckat schema som gäller! hurra! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här