Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Drömväskor och kaffe

17:43 | april 16, 2016

Sista dagen i rom idag har vi bara njutit av lugnet, inga måsten, stress eller köer. Vi har bara gått planlöst utmed alla mysiga gator, stannat på caféer och ropat in den ena cappuccino efter den andra.

Vi har strosat längst piazza di spagna och klämt på dessa drömväskor från spanska Loewe. Jag är så sugen på deras modell ”T pouch”. Tråkigt nog, (eller mest tur kanske), så var den slut i färgen jag vill ha. mitt konto jublar säkert men mitt hjärta gråter..

tröstade mig med en glass…

​Som var himmelskt god! som all glass här nere är… 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här