Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Office Time

13:04 | april 21, 2016

Jag är tillbaka i verkligheten igen efter en minisemester i världens bästa Italien. Varför bor jag i Sverige och fryser åtta månader om året när det finns så fantastiska land som just Italien? Bra fråga, som jag inte riktigt har svar på. Just nu sitter jag på kontoret och jobbar medan Petra är på möte. Surfar runt på 18 olika flikar samtidigt, börjar bli en vana nu. Jag har precis reggat en enskild firma också, som jag inte har en aning om hur jag ska använda.. Får nog läsa på lite om bokföring och fakturering innan jag gör något galet. Snabbkurs någon?


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här