Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lördagsbrunch

15:55 | april 23, 2016

att lördagsbruncha med nära och kära är min idé av en perfekt helgplan. dessvärre är det inte vad jag gör denna eftermiddag men det hindrar en inte från att fantisera. Jag sitter och knopar ihop en Rom-guide till Metro mode som förhoppningsvis kommer upp i veckan. i den ger jag mina favoriter från sTan och vad man inte bör missa inför sitt besök.

​Jack’s wife Freda, 224 lafayette St, new york, NY 10012


1 kommentarerEn kommentar om “Lördagsbrunch”

    Hejsan! Kika in på min nya blogg ifall du vill få massor av eBaytips! Ha en bra dag!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här