Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Mitt emellan köksdrömmar och skrivkramp

22:44 | april 25, 2016

idag har jag och fröken tungården hållit igång ordentligt kan jag berätta. startade tidigt i morse med att sätta mig framför ratten, (som jag för övrigt inte gjort på år och dar), och körde runt och hämtade upp saker till lägenheten som petra stylar om för ica banken. Petra är en kvinna med många fäRdigheter och tur för miG var det väl att hon är en exceptionell körskoleläRare, något som hindrade mig från trafikfaror flera gånger.

vi har även hunnit plåta bilder i petras kök till nya Metro mode home-magasinet som kommer i maj. Under dessa timmar har jag dreglat både en och flera gånger över hennes otroliga jävla drömkök.

för att inte tala om hennes lilla gucci-familj. snart slår hon upp portarna för gucci á la Tungården?

​Nu sitter jag hemma och försöker skriva onsdagens lämning men ögonen går nästan i kors. Jag är trött men har så mycket kvar innan jag får nudda kudden. bara att kämpa på. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här