Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Värmdö

23:30 | april 28, 2016

Idag efter skolan hoppade jag på bussen ut mot värmdö och min familj. Det är alltid lika härligt att komma ut dit. sitta framför brasan, prata ikapp om allt mellan himmel och jord och bara avnjuta en härlig middag tillsammans. uppskattar verkligen de kvällarna så oerhört mycket.

va händer med vädret?? det är slutet av april och jag klafsar omkring i päls och boots?Det känns mer som att vi är i övergången från sommar till höst.. idag bär jag mina nya brillor för första gången. Hade extrem huvudvärk hela dagen igår så de fick åka på idag för att vara på den säkra sidan. AnnarS brukar jag bara använDa de framför datorn eller när jag gör ett djupdyk ner i kurslitTeratur.

nu sitter jag hemma igen och försöker få ordning på vår presentation till i morgon. efter det är den här tröttsamma kursen slut och vi börjar istället tidskriftsjournalistik som är sista kursen för den här terminen. Ska bli så skönt. Det betyder fritt arbete, och fritt arbete för mig betyder jobb med petra istället, jippo!! så rOligt! händer så mycket skoj nu i maj som jag ser fram emot 


2 kommentarer2 kommentarer om “Värmdö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här