Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Adele och Valborg

19:47 | maj 1, 2016

den här helgen har verkligen varit så nödvändig. jag har bara varit 100% ledig och umgåtts med nära och kära. jag har sovit ut i 12 timmar, något jag inte gjort på månader känns det som. efter en lång fredag i skolan  skyndade jag till Kelly och fixade i ordning mina naglar och därefter skynDade jag vidare till tele2 arena för att lyssna på fanatiska Adele. Herregud vilken konsert hon bjöd på.  hennes röst är ju magisk men att hon dessutom bjuder mycket på sig själv och typ&Nbsp;håller ståupp komik mellan sångerna är bara så brA! skulle kunna gå och lyssna på henne igen bara för att höra en prata strunt mellan låtarna. därefter åkte jag raka Vägen hEm och slocknade på två röda. Lördag och vaLborg blev oerhört lugn. promenerade planlöst runt stockholms vackra stad, njöt av vårvädret och drack juice. otroligt lugn helg men Så välbehövligt! nu har jag laddat batterierna för en ny (halv) vecka! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här