Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

No18

22:24 | maj 2, 2016

startade dagen tidigt på kontoret och fick ganska snabbt sällskap av michaela som hade med sig massa god frukt som vi smaskade i oss.

jag och Petra har jobbat inne hela dagen, (förutom ett lunchbreak i solen då). Vårt rum på kontoret är inte färdigt än utan målarna är fortfarande i full gång men förhoppningsvis blir det klart i dagarna. Vi har fått flytta runt i loungerna men det har vi inget emot när det är så häRliga miLjöer som det är på No18.

vi har suttit hela dagen och planerat ett stylingjobb som sker nästa vecka. vi har letat runt efter härliga kläder att buda hem och då är det svårt att undgå att även ens egen önskelista blir längre. I morgon blir det full fart på cykel inom alla presskontor för att plocka kläder. det är andra gången jAg assisterar petra med ett stylingjobb och jag är jäkligt peppad!

nu ligger jag i sängen och försöker knopa ihop ett schema inför kommande lämningar till Metro under våren. Någon som har tips på trender att ta upp?? Känns som att vi redan avverkat de flesta.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här