Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Studio Eurovision

17:21 | maj 11, 2016

i tisdags drog ginas program studio eurovision igång som är ett slags uppvärmningsprogram inför finalerna. där bjuder gina in svenska och internationella gäster för att prata eurovision så det står härliga till.

jag var på plats med Petra hela dagen för att rigga och förbereda Gina. vi har ju sprungit runt som tokar hela förra veckan för att hitta perfekta plagg till henne. tyckte hon blev så satans fin i den här toppen som vi fått låna från wakakuu.

haha alltså dessa två eurovision-experter som kommit hela vägen från England för att underhålla var verkligen så roliga! Skrattade rakt igenom hela deras akt.

ginas fötter glittrade i dessa härligheter från gucci.

​En team-selfie få avsluta! så himla kul att få vara med och jobba med sådana jäkla proffs. missade ni programmet igår finns det på svT play.  nu laddar vi inför program två som sänds i morgon klockan åtta. Missa inte!! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här