Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Metro Mode sex år

22:48 | maj 12, 2016

I går firade härliga metro mode sex år. Kvällen tillbringades på nyöppnade Scandic haymarket. okej! hur fint är det hotellet egentligen? Det är grymt! Alla som har möjlighet att besöka det, gör det snarast! Öppningen sker på fredag. På plats var fina sabina Ddumba och förgyllde kvällen med Sin ljuva stämma.

jag är ju en riktig bloggrookie så jag var tvungen att vara på mitt bästa mingelhumör under kvällen, något jag bara tycker är roligt.

här är jag ihop med lisa och margaux. 

​​bilderna är lånade av fina Linn eklund 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här