Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Metro mode home

15:11 | maj 17, 2016

just nu hänger jag hemma hos petra, jag bläddrar i nya numret av metro mode home och kollar på när hon hetspackar. vi har plåtat massa under morgonen och sedan tog jag en sväng på cykeln genom stan för att lämna tillbaka alla presslån från förra veckan.

fick ni inte hem magasinet i brevlådan så går det utmärkt att läsa det digitalt här . jag tycker verkligen Petra och Sanna har lyckats riktigt bra med det här magasinet. det är välarbetet och fyllt av inspiration, så missa Inte! 😉


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här