Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fredagspepp

07:00 | maj 20, 2016

gOd morGOn, fredag och allt! okej, egentligen är jag så trött att ögonen går i kors men strunt i det. jag har suttit här ett tag och försökt göra klart min artikel. Borde vara klar vid det här laget och jag hatar verkligen att vara sen med grejer. dessvärre är min koncentRATiONSNIVå ungefär lika bortBlåst som kaffet bredvid mig är kallt. jag är liksom så bra på att göra tusen Andra saker samtidigt så då rinner tiden iväg fort. 

nu ska jag klappa ihop här och Slänga mig på cykeln ner till Wienercaféet där det väntas frukost med linn. 


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här