Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Västkusthelg

15:00 | maj 23, 2016

jag har precis landat i Stockholm igen efter 1,5 dygn hemma i halmstad, väldigt kort och intensivt som så klart resulterade i alldeles för lite sömn. Däremot blev jag bortskämd med goda middagar, italiensk glass, sol, bästa vänner och festligheter.

lördag kväll hade vi bokat bord på en ny restaurang i halmstad. det är ju inte varje helg det öppnar en ny krog så när det väl händer är man på så klart på hugget. 

vi åt massa chark till förrätt och sedan var det hummertema som gällde.. hummersoppa, hummersandwich eller hummerrisotto. Hummer existerade i alla möjliga former och tillagningssätt.

lördagen strosade vi bara runt och njöt av solen som varit omåttligt generös. efter en planlös promenad hamnade vi på tillsammans som är en restaurang nere vid nissan. Här är det alltid grym stämning och bra käk. nytt på menyn för i år var pizza så det ropade vi alla givetvis in.

vi satt i säkert tre timmar och pratade och planerade vår resa till franska rivieran i sommar. ska bli så jäkla härligt!. Det är liksom ett nytt gäng tjejer som jag har slagit samman, men efter det här mötet är jag säker på att det kommer bli hur bra som helst!

jag och Paulina bestämde oss för att köra vidare ut till riccardos för kaffe och glass på vägen hem.

riccardos glassbar är troligtvis halmstads mysigaste ställe. Här finns inte bara sveriges godaste glass, utan här man även beställa in bubbel, charkbrickor, all möjlig kaffe du kan tänka dig och bakverk i mängder.

​Så här satt vi och njöt av försommaren ett tag innan vi åkte hem och svirade om för kvällens festligheter. Vi fortsatte i italiensk anda och åt chark på Buongustos bakgård. sedan styrde vi bilen ut mot tylösand för att skriksjunga till världens bästa pianist. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här