Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

17:37 | maj 27, 2016

fredag eftermiddag, klockan har passerat halv sex och jag är fortfarande kvar på kontoret. mina planer för kvällen är totalt nollade vilket troligtvis är förklaringen till att jag fortfarande sitter här och kladdar önskegarderober i Photoshop. nu ska jag strax ta mig i kragen och trampa ner till SveAvägen för att returnera en lampa. roligare än så blev inte denna fredagen. men jag har fåtT klottra in massa roliga, kommande saker i almenackan idag så det gör mig inte så mycket.

​Byxor, By malene birger. ​sandaletter, Chloé. Örhänge, Stranger. klänning, monse. klossklack, asos. pic, deitas spring16. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här