Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lördag

00:08 | maj 29, 2016

en helt ledig lördag. minns knappt när jag hade en sådan sist. Vaknade i alla fall upp i morse efter att ha sovit 12(!!!!) timmar, helt galet. svepte i mig två kaffe och sprang sedan ner på stan för att lördagshandla ihop med resten av stockholm.

en lördag efter löning, ja ni hör ju. galet mycket folk. Hade egentligen planer på att göra mitt första besök i Chanel-butiken men när jag såg att kön sträckte sig långt ut på gatan så ändrade jag mig snabbt.

styrde istället stegen mot nathalie shuterman för att klämma på några saker om jag inte kan få ur mitt hjärnkontor för tillfället. dels är det dessa klassiska ballerina från Céline, och mest sugen är jag på dem i flätat läder.

och en annan sak jag inte kan sluta sukta efter är den här puzzel-bagen från Loewe. Jag älskar den här beiga färgen som skulle passa med hela min garderob men som också skulle bli ett heltidsjobb att hålla ren.

sedan trillade jag in på nk och blev kvar där tills jag blev utslängd pga stängning. Fick i alla fall med mig två saker. Ett väldigt genomtänkt och ett lite mer spontant. Det var min dag på stan. Nu har jag precis kommit hem efter en tre timmars spontanmiddag. heja lediga lördagar i maj!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här