Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Summer Bonanza

21:30 | juni 2, 2016

kan jag bara få fortsätta tjata lite om vädret? har nog aldrig känt sådan värme i stockholm tidigare, det är som att vara vid medelhavet. senaste dagarna har så klart varit fyllda med jobb men även massa härligheter. som den här lunchen jag och Petra avnjöt idag. vi plåtade massa solglasögon tidiGare idag och när vi var på väg tillbaka tiLl kontoret cyklade vi förbi utecoMpagniet som såg alldeles för trevligt ut föR att vi intE skulle droppa in på lite sen lunch.

​​Älskar Stockholm just exakT nu.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här