Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Urban Deli’s takterass

17:07 | juni 3, 2016

i onsdags eftermiddag klappade jag och petra ihop våra datorer i lagom tid för after work. Vi promenerade med raska steg bort till urban Deli på sveavägen och mötte upp ett glatt gäng för lite plockmat och flasköl.

urban delis takterass är verkligen sjukt stor och mingelvänlig. det är så synd att stockholm inte har fler takterasser för just sådana här dagar vill man verkligen beundra staden från ovan.

jag har i vanlig ordning snott bilderna från Linn som är en mästare på att vara kamera-aktiv. något jag verkligen borde lära mig. det var den onsdagseftermiddagen. nu är det fredag och jag har precis sagt tack och bock för det här året i skolan. Helt otroligt att jag redan har läst ett år av min journalistutbildning. nu tar jag ett&nbsP;efterlängtat sommarlov. heja heja! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här