Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Briskaevent och Summerburst

23:06 | juni 12, 2016

jag vågar påstå att jag har haft en av de bättre helgerna på länge. jag har kombinerat nytta med nöje och jobb med bra umgänge.

fredagen började tidigt med jobb då vi plockade ihop det sista inför helgens styling. sedan åkte jag hem och gjorde mig i ordning för petras förfest inför Summerburst med briska Cider.

gemensam nedräkning till summerbrust – 1 timma och 21 minuter.

vi höll till i ett galleri i närheten av Östermalm och deras bakgård var så fint pyntad med massa blommor, mat och karaffer med svalkande dryck.

Efter förfesten styrde vi bilarna ut mot Summerburst för att gunga vidare. Det var ju en del spöregn emellanåt men vi gömde oss i tälten så det gick ingen nöd på oss, desto värre var det med kylan. efter ett par timmar Med dans och skratt åkte jag hem mEd avdomnade fötter.

här med fina Linn och petra. Har ni missat deras podd ”i nöd och lust” måste ni bara lyssna nu. De är så jäkla härliga att lyssna på!! Ingen kommer ångra sig, lovar!

snodde den här bilen från bästa petra <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här