Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Stylingjobb med Petra

22:36 | juni 12, 2016

det här är vad jag och Petra har sysslat med förra veckan, i helgen och kommer fortsätta med under kommande vecka. Petra stylar alltså gina för ett nya program som skall sändas i höst och som den assistent man är hänger man självklart på. i lördagsmorse anlände vi till SVt med resväskor och flera klädPåsar hängandes på varjE arm för att rigga upp allting i vår loge.

så här ser det ut, det ständiga kaoset när det handlar om styling.

jag skulle iväg på en brunch på eftermiddagen så efter fittingen med gina hade vi lite tid över. Då passade jag på att ta plats i sminklogen bredvid de andra stjärnorna. petra erbjöd sig nämligen att piffa mig med hår och smink inför brunchen. riktigt nöjd med resultatet blev jag, är inte nåGon hejare på smink själv nämligen.

​petra, jag och parisa 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här