Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Partybrunch 2,0

11:45 | juni 13, 2016

i lördags efter några timmes jobb tog jag en taxi direkt från SVT-huset till hagagatan 12 där det väntades inflyttningsbrunch hos linn och jäklar vilket kalas det blev.

linn hade verkligen gjort hur fint som helst i hela lägenheten, (som för övrigt är magsik). Hon hade inte bara dukat upp matbuffé utan även en hel dryckesbuffé fanns på plats. på kaklet hade hon skrivit instruktioner med en kakelpenna om hur man blandar bästa drinkarna, hur smart?!?!

vi åt sushi i mängder

tema huvudbonad stod det i inbjudan. jag kom egentligen i en annan hatt, ni vet en sån mexikansk sombrerohatt. Men under eftermiddagens gång provade jag utbudet och bytte till lite olika huvudbonader.

i nästan tio timmars tid hängde vi hemma hos denna pingla. Sjöng i kapp till gamla hits och dansade tills benen skakade och jag näsan kippade efter andan. En riktigt bra dag med andra ord. tusen tack linn för världens kalas! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här