Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Paus i kvällssolen

19:32 | juni 13, 2016

den här måndagen har verkligen gått i ett därför blev jag glad när linn ringde i eftermiddags och föreslog ett glas i kvällssolen. det var så jäkla härligt att bara få slå sig ner i solen på långsidan av riche och pusta ut för en stund.

nu ska jag sätta mig och jobba en stund innan jag somnar i kapp till en film. i morgon ska jag upp tidigt för att hänga på låset till stella mccartney som smygstartar sin rea. har spanat in ett par byxor där ett bra tag nu och med reastart i morgon är det ju ett perfekt tillfälle att slå till!&nbSp;


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här