Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tisdag

22:03 | juni 14, 2016

idag var sista inspelningsdagen på svt så i eftermiddags sprang jag över halva stan för att lämna tillbaka alla presslån. att styla är verkligen hur kul som helst, det enda minuset är väl i så fall allt släpande på påsar men jag försöker liksom se det som träning istället.

​det var ju så jäkla härligt väder idag så vi passade på att njuta några minuter i solen på lunchen. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen. i morgon ska vi röja både kontoret och hemma hos petra. måste piffa lite inför kommande events. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här