Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Curves by Petra

12:40 | juni 17, 2016

i går under lunchen hade Petra bjudit in till lanseringsevent för sin träningskollektion hon gjort för Fitnessguru. alla fick varsitt kit att provträna i och jag lovar, det sitter verkligen som en smäck. Det är dessutom en grym färgkombo på plaggen som gör att kurvorna framhävs.

​plaggen var både grymt sköna och snygga, ville liksom bara springa direkt till gymet – så bra jobbat petra!

​nu har jag precis satt mig ner och pustar ut lite. har nämligen städat hela förmiddagen. riktigt trött var jag när jag vaknade i morse men det behövdes bara göras. nu ska jag slänga mig i duschen och sedan snabbt till kontor för att posta några saker. därefter kommer jag spendera eftermiddagen med min syster <3 det var så längesen vi umgicks så det ska bli härligt. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här