Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Nedräkning: semester!!

11:20 | juni 22, 2016

de senaste veckorna har rullat på i en takt jag knappt kan räkna till. Den här våren har varit så händelserik och med det, nästan olovligt härlig. Att jobba med petra är verkligen ett äventyr och jag uppskattar varje dag som gåR. det får en att inse hur viktigt det är att göra något man brinner för och som man vill lägga sin energi på. 

med dubbla jobb under Våren plus lite skola på det är jag snart slut på alla eNergireserver, därför bestämde jag mig hastigt sent igår för atT boka biljetter ner till spanien över midsommar. jag kan knappt vänta tills jag sitter på flyget på fredag och landAr lagom för midsommarlunch i ett varmt spanien. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här