Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Midsommar

22:19 | juni 24, 2016

tidigt i morse åkte jag till flygplatsen för att flyga ner till Spanien och fira midsommar med min familj. helskotta vad skönt det var att lämna Sverige i spöregn och flyga ner till medelhavet om så bara för några dagar. det gör ju så mycket att bara få lite miljöombyte.

när jag kom fram åkte jag raka vägen till lägenheten för att traska några trappor upp på takterassen och avnjuta en ordentlig midsommarlunch med resten av gänget. Så konstigt att sitta i spanien och äta sill och sjunga snapsvisor men jag gillar det.

efter långlunchen gick vi längst strandpromenaden ner för att njuta av eftermiddagssolen. Så skönt att vara här och samla energi ett par dagar, ska verkligen njuta till max! nu ska jag ta min syster under armen och jaga upp en kaffebar! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här