Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back in town

13:17 | juni 29, 2016

hallå alla goa! Nu har jag landat på svensk mark igen efter några härliga dygn i spanien. Snacka om försmak på semestern. Om drygt två veckor börjar min riktiga semester och jag kan knappt bärga mig. jag och några tjejkompisar från halmstad ska bila hela franska rivieran ocH sedan åka vidare till kroatien med ett snabbt stopp i italien. Ska bli så himla kul och spännanDe. jag älskar ju som sagt att semestra vid medelhavet så dessa veckor kommer Bli dröm rakt igenom.

så här såg jag i alla fall ut sista dagen i spanien. den här blå kjolen klickade jag hem från mangos rea bara några dagar innan avfärd och hann till och med få den innan jag åkte, topp! perfekt med ett Linne och sandaler.

​Älskar de dubbla dragkedjorna. Så snyggt att ha knäppt som en tight pennkjol eller dra upp den nedre dragkedjan lite om man känner sig busig, haha. 

nu sitter jag och jobbar med nästa veckas modelämning. tre lämningar kvar innan semester, hurra! den här veckan pratar vi festivaltrender.jag är nog inget fan av festivaler egentligen så jag håller mig undan. hur är det med er, ska ni på några festivaler i sommar?


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här