Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Charkbricka och babbel

17:00 | juni 29, 2016

När jag kom från flygplatsen igår var jag uppe i lägenheten, dumpade väskorna och tog en snabbdusch för att sedan cykla ner till stan och möta härliga linnsan för middag och drinkar. viktigt att ta vara på sådana superkvällar som SThlm bjuder på för tillfället. och med det sagt gör jag alltså samma sak i kväll. alldeles strax ska jag avsluta här, stänga ner dator och slänga ihop alla magasin för att möta upp tjejerna på publico. SYdamerikanskt blir det i kväll och lovar att åTerkomma med recension i morgon. har ätit där en gång tidigare och då var det nämligen sviiiingott så jag har höga förväntningar för i kväll, hehe. men som sagt – i wIll report back to u guys!  


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här