Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Totême swimsuit

09:16 | juni 30, 2016

jag är egentligen inget fan av att bära baddräkter och har nog inte gjort det sedan barnsben men när det slog så hårt den här säsongen fick även jag för mig att prova. Tycker att totême’s monogram är så förbannat fint och den här baddräkten i benfärg är en riktig tio-poängarE. I spanien invigde jag den med en vit skjorta knuten runt höften.

​efter att jag fick hem den här baddräkten var jag inte sen med att beställa fler. Älskar tanken på att styla med jeans, kjolar eller skjortor och gå direkt till strandbaren. 

här hittar ni baddräkten.

​på tal om Totême så har de just nu ”sample sale” på tegnergatan i stockholm. där säljer de av plagg från tidigare säsonger och plagg som aldrig gick i produktion. betydligt bättre priser med!. jag och linnsan var där en sväng i morse Och plockade på oss några semestervänliga plagg.  


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här