Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Semestergarderob

09:00 | juli 2, 2016

när jag åker till rivieran om tre veckor vill jag gärna packa ner svalkande kaftaner och klänningar, sandaler i mängder och iögonfallande guldsmycken. jag har alltid haft svårt att välja vad man ska packa till semestern, jag vill gärna ta med hela min garderob. Jag blir också mer och mer övertygad om att jag lider Av extrem beslutsångest då jag inte ens kan välja vilken sås jag skall ha till en viss maträtt och att handla kan ta mig över en timma om jag Inte har en ordentlig inköpslista att följa. haha spenderar obehagligt mycket tid i mataffären utan någon störrE framgång i köket och jag vill inte ens tänka på hur många timmar jag vandrat runt planlöst på coop. 

rosa klänning, halston heritage. grå klänning, Dagmar. sandaler, atp atelier. Olja, la mer. hårspänne, h&M. Örhänge, dulong. baddräkt, acne studios. väska, h&M. kaftan, totême.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här