Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

AW/16

13:00 | juli 8, 2016

som den rastlösa själ jag är kan jag redan känna mig något trött på allt vad mönstrade kaftaner och kjolar heter. Då är jag tacksam för att modescenen är lika rastlös som jag och alltid ligger steget (säsongen) före. För det gör den och jag kan alltid lita på den. den internationella modescenen seR allt annat än tråkig ut inför höst- och vinterhalvåret. personligen tycker jag mer om att klä mig på hösten och blir lika exalterad varje gång vogue släpper sina reviews från höstmodeveckorna.

Det gör inget att vinterhalvåret i sverige och Scandinavium kräver en massa kläder då jag tacksamt tacklar lager-på-lager-trenden. Under hösten går jag som alltid gärna runt i stora stickade tröjor och en ännu större storlek på byxor. däremot tänker jag investera i lite mer iögoNfallande ytterplagg. gärna en kappa i Något galet Mönster eller varför inte en rock i metallic? 

Dessa fantastiska skor från J.W. anderson adderar jag gärna till skogarderoben i höst.

Väskor från loewe och cêline.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här