Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Mood

08:31 | juli 8, 2016

den här fredagen är fullproppad med jobb och möten innan jag åker ut till värmdö och avslutar med familjemiddag. Jag har ägnat morgonen åt att tvätta och packa ihop min väska för Halmstad. har nästan inga grejer kvar där då jag i princip aldrig är där längre. synd kan ju tyckas då halmstad är en pangstad på sommaren. Ska njuta maximalt under de 48 h jag är där.
Nu ska jag alLdeles strax trampa ner till sturebadet och äta frulle med petra. sista dagen vi har innan semestertidernA drar igåNg på riktigt så lite planering krävs. Är så jäkla peppad på den här höSten! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här