Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Homebound

13:07 | juli 9, 2016

nu sitter jag på tåg numero dos som strax rullar in på stationen i halmstad. har haft ett par timmar att avverka på tågen så har fått ganska mycket jobb gjort vilket är skönt. ger mig fler lediga timmar till annat under helgen. när jag kommer fram ska jag möta upp mamma, äta en sen lunch och bara strosa runt. ryktet säger nämligen att vädret inte är särskilt bra på västkuSten just nu.

​​i kväll blir det en lugn middag hemma och i morgon samlar jag ihop mitt gamLa tjejgäng för att äta middag och kolla fotbollen tillsaMmans. Ska verkligen bli skönt att aNdas lite västkustluft i helgen. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här