Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Roadtrip Torekov

18:01 | juli 10, 2016

i morse när jag vaknade, lite försenad och inte särskilt utvilad, sprang jag direkt ner till hotellet för att käka frukost med en god vän. vi drack flera påtår och pratade ikapp om våra liv.
det är fint att träffa sina vänner efter så många månader och kunna prata som om tiden stått stiLl.

eftersom att det är så trist väder här idag så bestämde vi oss för att gasa ner till båstad och torekov för att äta lunch.
Tennisveckorna har dragit igång där och det var väl märkbart. fy tusan vad folk det var. efter att vi strosat runt lite och glott på folk hamnade vi på hamnkrogen i torekov. ett absolut måste om ni är i trakterna, lunch som middag spelar ingEn roll det är aldrig en besvikelse!

när vi körde hem stannade vi intill vägen för att köpa hallon. Så väldigt lantligt på något sätt. strax utanför Mellbystrand står det här bordet uppställt, helt obemannat och med en uppmaning att lägga pengar i den blå lådan. 
​​väldigt rolig grej tyckte jag.

hur smaskiga ser inte dessa hallonen ut? mums!! nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för middag och fotbollsfinalen! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här