Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Home again

19:50 | juli 22, 2016

Äntligen är jag hemma igen, på balkongen dessutom. Sån otroligt skön känsla.. jag vet att det har varit en rejäl radiotystnad här senaste veckorna. för er som inte vet, när jag inte studerar till journalist eller jobbar med petra så jobbar jag även på sjön. så nu har jag varit iväg och rivit av 12 arbetsdagar.
det haR varit jäkligt slitigt men nu är det över och mitt semestermood är på ingång! halleluja säger jag bara. nu är det dags att packa om resväskan för några väl värda veckor vid medelhavet.

på söndag bär det av till Franska rivieran och första stoppet blir Nice. vi har hyrt bil där och kommer sedan köra ner längst Rivieran med stopp i bland annat cannes, antibes och st tropez. det är första gången för mig på Rivieran så alla tips är välkomna! 

nu är det dags atT slita sig från balkongen och sätTa igång med packningen. efter frankrike blir dEt ett snabbt stopp i rom för pastamiddag och därefter flygEr jag direkt ner till huset i krOatien.&Nbsp;väskan KomMer med Andra ord att vara proppfull&nbsP;men å andra sidan, vad behöver en mer än bikiniS och flipflops? 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här