Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown France!

20:05 | juli 24, 2016

Efter att vi landat i förmiddags åkte vi direkt och hämtade ut vår hyrbil för att sedan snurra kvarter efter kvarter i centrala Nice för att hitta 1. vårt hotell och 2. parkering. Det löste sig relativt bra ändå med tanke på att det på söndagar är fri parkering här och att fransmännen då inte kan parkera som vanligt folk. 

jag och paulina har hunnit ta både en långlunch i skuggan och en promenad längSt stranden. jag har massa fina bilder att visa men Det får bli senare, nu ska vi slåss om duschtid och sedan köra bort till flygplatsen för att hämta upp resten av tjejerna. sedan blir det skaldjursmiddag och catcH up tilLs käkarna krampar.  


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här