Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Breakfast club

10:00 | juli 26, 2016

god morgon från ett soligt Nice! vi har precis laddat batterierna i form av en jättefrukost och massa espresso. i dag står ännu en utflykt på schemat.. Igår spenderade vi nämligen dagen i st: jean cap-ferrat. Inte ett tråkigt ställe att börja semestern på kan mAn säga. ska visa bilder från utflykten seNare!

Vi upptäckte ganska snabbt att stranden i nice inte riktigt var vad vi letade efter. folk ligger bokstavligt taLat på varandra. så med tanke på att vi ändå har bil gör vi helLre DagsuTflyKter till stäLlen i närheten och i dag styr vi bilen mot cap-d’Ail!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här