Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Middagar intill havet

02:33 | juli 27, 2016

finns det något bättre än att äta en sen middag med havet som bordsgranne och höra vågorna slå in?
nu har vi precis kommit hem efter en hel dag i monaco och Cap d’ail. det finns så mycket här som vi vill se och göra under våra veckor. Med fyra tjejers viljor är det svårt att hinna med allt, även om vi Lyckas kompromissa jäkligt bra.

monAco idag var fascinerande på många oliKa sätt. myCket bil-ocH båtsnack blev det, inte konstigt då det var större delen av vad vI tittade på. efter monaco stannade vi till i Cap D’ail och promenerade runt lite. Älskar dessa franska småbyar, man tröttnar liksom inte. vi hittade en supermysig restaurang en bit från hamnen. där satt vi i timmar, såg sOlen gå ner, lyssnade på havet och bara njöt. 

nu måstE jaG sova. i morgon åker vi vidare mot cannes! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här