Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Eftermiddag i Antibes

01:49 | juli 30, 2016

i onsdags när vi skulle köra vidare från Nice till cannes bestämde vi oss för att tillbringa dagen däremellan. Så vi stannade i en ort som heter Juan-les-Pins för att sola och bada under förmiddagen. ska visa bilder från det stället också. bredvid juan-les-pins ligger antibeS som ju är ett måste om man är I trakternA.

Vi strosade runt i antibes hela eftermiddagen och bara njöt. Vi gick i små butiker, åt glass som om det inte fanns någon morgondag och handlade stråhattar på marknaden.

hur mysiga är inte dessa gatorna? Man vill ju bara strosa upp och ner i timmar..

café clemenceau ligger på ett torg i centrala delen av Antibes. strosar man runt där går det inte att missa, värt ett besök!

jag är på jakt efter en strandväska i den här modellen. dessvärre verkar jag vara rätt kräsen när det kommer till vilken så det har inte blivit något köp än. hoppas att jag hittar den perfekta i St Tropez.

till slut var det middagsdags och vi bestämde oss för att äta nere i hamnen. så härligt med friheten som råder när det är semester. vi tänkte att vi skulle vara i Cannes till middagstid men antibes var för bra för att lämna efter bara en eftermiddag så vi valde att stanna för middag också. Så himla mYsigt.

vi åt på ett ställe som heter la gravette och ligger i hamnen. jättebra mat och härlig stämning, tydligt tecken när vi är de sista gästerna att lämna restaurangen..

la gravette. 48 bd d’aguillen – 06600 port d’ antibes.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här