Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown CROATIA

12:06 | augusti 4, 2016

i går kom vi äntligen fram till vårt semesterhus i Kroatien. på halvön pelješac gömmer sig den här pärlan till by. Vårt hus ligger ca 150 trappsteg upp så vi har en måttlig utsikt över havet.
vi kom fram till huset på morgonen igår, så vi åt frukost och sedan gick vi raka vägen ner för Att slänga oss i havet. så otroligt skönt och uppfrIskande var det. SeDan åt vi En lång middag i solnedgången och gick ner tIll byn för kaffe och glass.

 jag har suttit uppe hela morgonen och jobbat. tjejerna är nere på stranden nu och har förmodligen avverkat både ett och två dopp. jag tänkte jobba en timma till och sedan ska jag springa ner för ett lunchdopp. nu känns det verkligen som semester på riktigt. (bortsett från miNa sidor till magasinet, som jag dock bara ser&nbsP;fram emot att göra). Inga måsten och inga tider att passa, bara göra preCis vad man känner för. Är så tacksam för att jag har två veckor framför mig i detta paradis. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här