Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Bagatelle, St Tropez

13:07 | augusti 5, 2016

vår vistelse i St tropez blev minst sagt stökig. vi hade bara tre nätter där så vi hade bokad två luncher och en middag på Villa Romana, (mer om den i ett annat inlägg). men låt oss bara prata lite om vår lunchupplevelse i måndags.
jag tror aldrig att jag har gått på lunch och lämnat stäLlet hungrigare än jag var när jag kom dit.

vi hadE bokat ett sent lunchbord på Bagatelle beach. De har två sittningar, en kLockan ett och en klockan fyra. vill man vara där för festens skull så är det alltså klockan fyra man bör boka. VI hade ingen aning om vad som väntade så vi blev rätt chockade när folk ställde sig upp på borden och stolarNa mitt i maten och började dansa..

det var tur att maten vi beställde skulle ätas kall ändå för jag tror knappt jag satt ner ens i tio minuter under den lunchen. Det spelades svinhög musik, folk skrek, kastade is och röjde runt på borden. musiken var så galet bra, (ni vet när man kan skriksjunga med till varenda låt, man älskar ju det), så jag hade inte ro att äta ens en gång. slängde i mig en tugga mellan låtarna typ.

atomsfären på det här stället är helt magisk. Alla sjunger och dansar mer än vad de äter.  mellan låtarna peppar en kille folket i mikrofon samtidigt som han sjunger ikapp till saxofonisten. De håller igång lagom till solen går ner och inte en enda jäkel är torr i håret efteråt. 

Ett måste för den som besöker St tropez och giLlar party.  

bagatelle beach, st tropez. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här