Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Middag på stranden

01:34 | augusti 6, 2016

i kväll tog jag på mig det första långbenta jag kunde hitta och tog mina vänner i ett släptåg för att äta middag i kvällssolen på stranden. I den här byn kan man räkna restaurangerna på en hand och min favorit är en som ligger mitt på stranden.

klänning, Ganni. skor, hermés. väska, Gucci. solskydd, rayban.

allt som serveras här är lokalt och när-producerat. Ägaren gör till och med sitt eget vin i trädgården och fisk- och skaldjur fiskas dagligen för att tillagas här. därför varierar menyn från kväll till kväll.
i går när jag hörde det ryktas om att de fiskat upp en tonfisk på 70 kg bestämde jag miG för att ta med mina vänner och äta en ordentlig tonfisksmiddag.

vi började med en tonfiskcarpaccio som badade i olja. jäklar vad gott det var! sedan tog vi alla in varsin grillad tonfisk. alltså jag dör och kommer till himmeln varje gång jag äter det här. tonfisken är så bra tillagad, den är nästintill rå inuti fortfarande och bara vänd snabbt på grillen. det bokStavligt talat smälter i munnen.

det är så jäkla vackert här. Behöver nästan nypa mig själv i armen ibland. 

nu ska jag slå huvudet i kudden och sova som en stock. i morgon ser väderprognosen lite halvkass ut så vi planerar en utflyktsdag till grannön samt besök på några vingårdar här på ön. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här