Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sea-Sidekick

14:36 | augusti 8, 2016

i går åt jag middag med havet som sidekick. i dag sitter jag inne och lapar Nutella ur burken samtidigt som jag jobbar undan mina lämningar. det är strålande sol ute och havet lockar verkligen för ett eftermiddagsdopp. 
​i morgon åker jag till Dubrovnik för att lämna tjejerna som ska åka hem till sverige och passar på att plocka upP min syster på vägen. jag vill&Nbsp;hinna bli färdig med alla sidor redan idag så jag verkligen Kan ta ledigt sen. en vecka kvar här och jag ska minsann dränka min kropp i sol sista daGarna.

Nu ska jag sleva i Mig lite sen lunch och sedan förflytta mig ner till stRandbaren för att fortsätta jobba. jag tror att en dubbel Espresso och ett miljöombyte gör bra för min koncentration.  


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här