Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Late night work

23:13 | augusti 10, 2016

Hallå på er! jag är tillbaka på ön igen efter knappt 24 timmar i dubrovnik. vad gör man då under ett dygn i Dubrovnik? jo man vandrar i gamla stan innanför murarna, äter glass med ett extremt överpris och suktar efter Gucci loafers i skyltfönster. 

Just nu sitter jag och försöker bli färdIg med mina lämningar till magasinet. det är så mycket pill för att få dEt så bra som möjligt. och det vill vI ju att deT ska bli givetvis! dessutom väntas oväder här i morgon och med det kommer ett mycket opålitligt&nbSp;internet så bäst att försöka bli klar reDan i kväll. Eller ja natt verkar det hinna bli också. 

i morGon ska jag sova ut, krama om min syster och läGga allt vad jobb heter på hyllan. om så bara för En dag. 
jag är så jäkla peppad på den här hösten. kan knappt bärga mig tills jag får komma tillbaka till Sverige, börja jobba och påbörja andra året av min utbildning. 0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här